Eu, supererou

Evaluaţi acest articol
(82 voturi)

Lică Miruna-Maria, clasa a III-a B

Școala Gimnazială "Mihai Viteazul" Călărași

Profesor îndrumător: Anghelina Georgica

 

 

A venit ziua mult așteptată, ziua mea. Am primit o brățară care era magică. Brățara s-a aprins și eu am apăsat pe ea.

Dintr-odată, s-a auzit o voce. M-a întrebat parola, iar eu i-am spus-o și m-am dus într-o altă dimensiune. Acolo i-am întâlnit pe Oliver și pe Brie. M-am prezentat, spunându-le că mă cheamă Skyler.

Ei mi-au spus că avem o misiune de îndeplinit. Noi trebuia să ajungem pe tărâmul vrăjitoarelor și să salvăm coroana regelui din Sentopia. Intrând în lumea aceasta, aveam niște puteri supranaturale, cum ar fi: flăcări, gheață, superviteză și citirea gândurilor.

Până pe tărâmul Sentopiei trebuia să trecem, timp de o săptămână, prin multe peripeții, dar înainte de a pleca la drum trebuia să mergem la palat. Chiar dacă aveam aripi, nu știam să zbor, însă am întâlnit un unicorn foarte prietenos, pe nume Onchao, care m-a dus la palat. Ajungând acolo, ne-am echipat și am pornit la drum.

Eu, Onchao, Oliver și Brie ne-am luat inima în dinți și ne-am dus pe drumul cel mai scurt, dar înfricoșător. Pe drum erau șerpi, păianjeni, lilieci și balauri.

În pădurea înfricoșătoare ne-am întâlnit cu un balaur cu care a trebuit să ne înfruntăm ca să mergem mai departe. Mi-am folosit puterea gheții și l-am înghețat, iar Brie a folosit puterea supervitezei și l-a amețit. După ce l-am doborât, ne-am continuat drumul, chiar dacă eram foarte obosiți.

Într-un final, am ajuns pe tărâmul vrăjitoarei Gorgona. Ajungând acolo, am trecut cu greu de garda sa. Trebuia să intrăm chiar în camera unde era coroana regelui din Sentopia. Chiar dacă părea ușor, nu era, deoarece trebuia să trecem printr-o încăpere cu raze infraroșu și ne-am chinuit să trecem pentru a lua coroana.

Coroana era păzită de doi vârcolaci, pe care dacă îi atingeai cu un strop de apă se micșorau. Gorgona mai avea și niște dragoni. Ea le-a dat drumul și au făcut o mare harababură.

Ne-am luptat și cu ostașii Gorgonei, care erau foarte slabi și am reușit să luăm coroana regelui, toată lumea fiind foarte fericită.

Brățara a luminat și eu m-am întors acasă fericită că am fost pentru prima dată un supererou!

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.