Eu, supererou

Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

Dumitrescu Lucian, clasa a V-a

Școala Gimnazială "Valea lui Enache", Jud. Argeș

Profesor îndrumător: Pletea Margareta-Marcela

       

 

       Era o zi obișnuită de marți. Eu sunt supereroul Tom. Provin de pe planeta Jupiter. Era ora 9:30 în momentul în care a început aventura.

Dar mai întâi să vă spun câteva lucruri despre mine și despre planeta mea natală, Jupiter. Aici toată lumea are câte o superputere. Eu,Tom, am o superputere specială, o putere care mă ajută să creez orice obiect doresc. Și cum v-am spus, era ora 9:30 când împăratul m-a chemat de urgență la el. Noi, cei de pe Jupiter, avem aceste puteri deoarece misiunea noastră este de a salva toate planetele din Sistemul Solar care sunt în pericol. Împăratul de pe Jupiter mă chemase deoarece o planetă numită Terra a fost invadată de niște extratereștri foarte ciudați.

Eu, îndată ce am auzit cuvintele „a fost invadată”, am și creat o rachetă cu care am pornit spre Terra. Racheta m-a dus exact în mijlocul extratereștrilor. Aceștia nu erau unii obișnuiți, erau cei mai răi și se aflau sub comanda lui Max. Și, dacă nu știați, Max era cel mai mare dușman al planetei mele. Mama mi-a spus că, înainte să mă nasc, Max și extratereștrii lui invadaseră Jupiterul și dăduseră foc. Dar focul s-a stins repede datorită superputerilor noastre. M-am furișat în spatele lui și al echipajului, am creat o plasă magică și am aruncat-o peste ei. Nu știam că și Max s-a născut pe Jupiter și că puterea lui era să evadeze și să scape din orice capcană, așa că a scăpat, dar era singur. Rămăsesem doar noi doi în luptă. Orice armă cream, el reușea să scape. Nu puteam să-l înving decât cu inteligența. Am creat capcana timpului, știți că eu pot crea orice. Așa că l-am atras în capcană și l-am trimis în trecut, cu mii de ani în urmă.

Poate a reușit să scape undeva pe la 100 de ani, dar tot nu mai are nicio șansă să ne ajungă, iar pe Terra s-a instalat liniștea.

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Eu și fetițele Powerpuff Eroii din grădină »