Eu și fetițele Powerpuff

Evaluaţi acest articol
(63 voturi)

Ilie Maria, clasa a II-a

Școala Gimnazială "Valea lui Enache", Jud. Argeș

Profesor îndrumător: Pletea Margareta-Marcela

 

            

       Au fost odată trei fetițe care își doreau pace și veselie pe Pământ.

Într-o zi m-am alăturat lor. Noi ne întâlneam în fiecare zi în parc. Fiecare dintre noi ne antrenam să luptăm cu răufăcătorii. Trebuia să fim mereu în formă.

Într-o zi, un răufăcător a vrut să distrugă orașul. Fetițele Powerpuff m-au chemat și imediat l-am prins și l-am dus la poliție.

Și așa noi am devenit cele mai bune prietene. Fiecare zi era din ce în ce mai frumoasă și mai interesantă. Fetele mă ajutau la teme, ne jucam, dar nu uitam niciodată să ne facem antrenamentele.

Totuși răufăcătorii nu se opreau. Își doreau în continuare să distrugă orașul. Încercam din toate puterile noastre să-i oprim, dar ei reveneau mereu mai puternici și mai răzbunători.

Fetițele aveau arma împotriva lor, o licoare magică ce nu putea fi folosită decât de o fetiță care nu făcea parte din Powerpuff. Licoarea nu mai fusese testată pe nimeni și riscul era mare. Mi-am asumat riscul și am băut licoarea magică și am devenit cea mai puternică fetiță de opt ani.

În cele din urmă, am reușit să aduc liniștea și pacea în orașul meu. Mi-am făcut noi prieteni, dar fetițele au rămas pe primul loc.

Acum eu sunt salvatorul tuturor celor ce au nevoie de un erou. Numele meu e Mary Power și poți să mă chemi oricând.

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Eroul străzii Eu, supererou »