Monștrii din calculator

Evaluaţi acest articol
(2435 voturi)

Pletea Dragoș-Marian, clasa a VI-a

Școala Gimnazială "Valea lui Enache", Jud. Argeș

Profesor îndrumător: Pletea Margareta-Marcela

       

 

       

       A fost odată ca niciodată un băiețel care, pe lângă faptul că avea părul albastru, mai purta și niște ochelari ciudați.

Nimeni nu voia să se joace cu el, deoarece nu era nici amuzant, nici un bun sportiv. Cel mai bine se simțea în camera lui. Nimeni nu știa că acolo se petreceau întâmplări nemaipomenite. Departe de văzul celorlalți, el se întâlnea cu Viking Ultra-unitatea, prietenul cel mai inteligent, Samsung-Monitor, prietenul lui cel mai nastrușnic și colorat, Red-Dragon, mouse-ul jucăuș și simpatica tastatură Razer. Zi de zi, cei trei prieteni treceau prin aventuri nemaipomenite.

Dar, într-o zi, lumea lor a fost atacată de niște ființe înfricoșătoare. Erau virușii. Istețul Viking a fost primul atacat, Samsung-Monitor a pălit și culorile lui au dispărut. Simpatica Razer nu-și mai putea controla nicio mișcare. Până și jucăușul Red-Dragon zăcea înspăimântat. Numai baiețelul cu păr albastru nu s-a speriat. Înarmat cu CD-uri și stick-uri, a avut curajul să lupte. El a băgat în luptă distrugătorul Antivirus. După lungi încercări, băiețelul nostru reușește să reinstaleze Windows-ul.

Și așa, în camera misterioasă totul revine la normal, iar cei cinci prieteni își continuă aventurile.

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Visul Daianei Eroul străzii »