Visul Daianei

Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Ionescu Evelina, clasa a V-a

Școala Gimnazială "Valea lui Enache", Jud. Argeș

Profesor îndrumător: Pletea Margareta-Marcela

       

 

       A fost odată ca niciodată o fetiță pe nume Daiana, era brunetă cu ochii albaștri, de statură potrivită și era cea mai bună prietenă a mea.

Era o fire înțelegătoare, calmă și îi plăcea să îi ajute pe bătrâni.Trăia într-un oraș mare. Visul ei era să ajungă dansatoare, dar i se părea că este prea săracă și lipsită de ajutor. Mama ei era șomeră, iar tatăl ei era plecat în străinătate și nu mai știa nimic de el. Era o elevă silitoare, dar asta nu o ajuta să-și împlinească visul. Mamei i se rupea inima, dar o încuraja și îi spunea să nu-și piardă speranța, că va veni timpul când visul i se va împlini.Toți vecinii o iubeau, pentru că avea o inimă de aur, dar cel mai mult o iubea doamna de la parter, căreia zilnic îi făcea cumpărăturile.

Ce nu știa Daiana era că doamna fusese o mare balerină. Auzind de visul ei, între ele s-a legat o mare prietenie, doamna o antrena, iar Daiana continua să o ajute la cumpărături.

Sprijinită de toți, a început să participe la diferite concursuri. Și, într-o zi, minunea s-a întâmplat, a câștigat marele premiu. Visul ei devenise realitate datorită tuturor oamenilor cu suflet mare, dar mai ales doamnei care a îndrumat-o și a antrenat-o într-un moment în care nu mai spera.

Visul Daianei

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Un erou adevărat Monștrii din calculator »