Profesor-erou

Evaluaţi acest articol
(35 voturi)

Bădița Cristina, clasa a V-a

Școala Gimnazială "Valea lui Enache", Jud. Argeș

Profesor îndrumător: Pletea Margareta-Marcela

  

A fost odată și este și acum un supererou, însă acesta este o „ea”.

Ea este cea care salvează copiii de la orice necaz și îi ajută cu orice problemă. Dacă un copil nu are pachețel la școală, face ea o magie și acesta primește de mâncare, dacă nu are caiete sau creioane, tot ea este cea care face rost de ele. Când un copil e nevoit să abandoneze școala, ea se înarmează cu arma ei secretă și merge la părinții acestuia și reușește să-i convingă să-l lase în continuare. Cu blândețe și mult tact, își antrenează echipa, făcându-i cei mai iscusiți în lupta cu literele și numerele.

Nimeni nu știe că în viața de zi cu zi este doar o doamnă profesor. Într-o zi, aceasta trebuia să-și facă datoria de supererou și în același timp și cea de profesor, așa că a fost nevoită să-și dezvăluie identitatea. Așa am aflat că doamna mea este eroul din umbră.

      De atunci copiii o consideră cel mai bun om și o tratează ca pe un erou.

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Cavalerul Fărăfrică Erou pentru o zi »