Amuleta Magica

Evaluaţi acest articol
(70 voturi)

Militaru Izabele, clasa a III-a

Școala Gimnazială "Mihai Viteazul", Călărași

Profesor îndrumător: Zamfir Georgica

 

 

Se spune că într-o casă veche exista o amuletă magică. Bunicul spune că există o hartă în vechea sa casă.

Așa că, eu și sora mea, Mara, am mers la casa bunicului și am căutat până am găsit un cufăr în podul casei. Deschizând cufărul, am văzut o hartă și ne-am uitat pe ea. Aceasta spunea că „Într-o casă veche de la marginea orașului, o amuletă magică se ascunde. Puterea ei este foarte mare și trebuie folosită cu grijă”.

Am mers la casa cea veche și am găsit camera secretă în care stătea ascunsă o cutie mică si strălucitoare. Am luat-o bucuroși și am ieșit din casă. Am deschis cutia și am găsit amuleta. Apoi, am mers la bunicul, care părea surprins de reușita noastră.

Am folosit puterile amuletei pentru a lua înghețată, dulciuri (desigur) și suc. Apoi ne-am folosit puterile pentru a ajuta oamenii în secret (mai ales pe cei săraci), fără a face prea mare tărăboi.

Anii au trecut, iar noi am devenit arheologi ca stră-străbunicul nostru și am dus tradiția mai departe, pană la nepoții noștri. Am făcut o hartă a amuletei, pe care am ascuns-o în vechea noastră casă. Am dus amuleta într-o altă locație pentru a fi găsită de generațiile viitoare, dornice de aventură.

 

Eu, Supererou!

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Omul-Fulger Cavalerul Fărăfrică »