Totality Red

Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

Goaima Cristina Geanina, clasa a II-a A

Școala Gimnazială Luceafărul”, București

Profesor îndrumător: Pantilie Maria

 

 

A fost odată o fată pe nume Ema. Ea era destul de retrasă și de rușinoasă. Din această cauză era mai tot timpul luată în râs de colegii ei. Andrei era unul dintre cei ce o tachinau aproape zilnic.

Cu toate acestea, ea avea și o latură ascunsă pe care nu o cunoștea nimeni. Seara apăra orașul de rele și răufăcători.

Supereroina noastră era cunoscută sub numele de Totality Red. Asta datorită vestimentației care era în totalitate roșie. Costumația ei era  alcătuită dintr-o mască și dintr-o salopetă roșie din piele. Ea avea și o mașină care se putea transforma în farfurie zburătoare, o pelerină magică care o făcea invizibilă, dar și niște gheare lungi și ascuțite.

Într-o seară, pe când veghea orașul, ea a observat că Andrei era în pericol. Maleficul Mișu voia să îi fure medalionul. Fără să stea pe gânduri, Totality Red s-a urcat pe farfuria zburătoare, s-a acoperit cu pelerina magică și s-a dus lângă cei doi. Atunci, a început o luptă crâncenă între supereroina noastră și Mișu.

La un moment dat, răufăcătorul a reușit să o pună la pământ pe Totality Red și să îi rupă masca. Dar, cu ultimele sale puteri, ea și-a deschis ghearele și l-a înțepat pe Mișu, lăsându-l fără suflare.

Când Andrei s-a apropiat de ea, vrând să îi mulțumească pentru ajutor, el a realizat faptul că Totality Red este, de fapt, Ema. Acesta a amuțit de uimire și a jurat că niciodată nu o va mai înjosi ca până acum.

De atunci, această întâmplare a devenit secretul lor și au rămas prieteni pe veci.

Totality Red Goaima Cristina Geanina

 

Pentru a vota, daţi un click pe contorul de vot de mai sus (cele cinci stelute de culoare galbena, in functie de calificativul pe care doriti sa il acordati). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota acest eseu şi nu puteţi adăuga un vot nou.

Mai multe din această categorie: « Superman Buburuza 2 »